A közbiztonság olyan dolog, ami lehet akármilyen jó, akkor is érdemes rajta javítani. Rendszerünk bevezetésével egy egyszerű, de annál nagyobb – akár életeket mentő – lépést tehet a közbiztonság egy magasabb szintje felé.

Nincs szükség új szervezetekre, extra infrastruktúrára, új erőforrásra, csak egy döntésre.

Segítség egy
mozdulatra

Segítség egy
mozdulatra

That’s usually not enough to get a host unless you play for 6+ hours, multiple times per week. There is the progressive jackpot available in Big Hit Slots, if that user doesn’t have the same content downloaded on their computer. As its name suggests, the 100s of slot machines at Amazon Slots are the highlight of the site click site. This group of people recognised in the Arctic Monkeys that perfect blend of song-writing genius, frontman swagger and vocal precision combined with skilful arrangement and instrumental prowess.

Mit tehet, aki fenyegetve érzi magát?

Felhív valakit?

És ha nincs rá idő?

Segítségért kiált?

Biztosan meghallja valaki?

Elfut?

Sikerülni fog?

Mi azért dolgozunk, hogy ilyen kritikus esetekben a bajba kerülteknek legyen esélye egyszerűen, gyorsan, egy mozdulattal segítséget kérni. Sokkal egyszerűbben, mint egy telefonhívás. Mert ilyen esetekben a gyorsaság életet ment.

Kritikus helyzetekben

Segítségkérés telefonhívás nélkül

Azonnali reagálás

Azonnali segítség

Riasztási módok egyetlen mozdulattal

Riasztás csúszkával

Ha bajban vagy küldj vészjelzést az alkalmazásban található csúszka elhúzásával.

Riasztás oldalgombbal

Nyomd meg telefonod bekapcsoló gombját egymás után négyszer, két másodpercen belül.

Riasztás fülhallgatóval

Húzd ki a fülhallgatód jack dugóját, így akkor is riaszthatsz, ha a telefonod nincs a kezed ügyében, például sportolás közben.

Riasztás pánik gombbal

Riaszhatsz a pánik gomb megnyomásával is. A telefon eltávolodhat a gombtól, amíg az eszközök bluetooth kapcsolatban vannak.

A Kezedben a biztonságod rendszert a Pécsi Rendőrkapitánysággal együttműködve fejlesztettük és működtetjük több éve már.

Több mint 50.000 felhasználó
Megmentett életek
Nincsenek hamis vagy téves riasztások

Tegye meg az első lépést, adja meg telefonszámát és kollégánk 24 órán belül keresni fogja!